mijnLease.nl mijnLease.nl

Zakelijk Leasen

Als ondernemer kunt u ook voor de keuze komen te staan om uw bedrijfsmiddelen te leasen. Het is dan goed om de verschillende opties duidelijk in beeld te hebben.


FINANCIAL LEASE

Bij Financial Lease leent u het bedrag dat u tekort komt of liquide wilt houden bij de aanschaf van een auto of bedrijfsmiddel. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.


Informeer hier naar Financial Lease


OPERATIONAL LEASE

Wanneer u volledig ontzorgt wilt worden, kan Operational Lease een goede oplossing voor u vormen. U heeft dan voor een vooraf afgesproken periode een auto in bruikleen, waarvoor u maandelijks een vast bedrag betaald. Hierin is dan onder meer onderhoud, verzekering en een vast aantal kilometers overeengekomen. Na de afgesproken periode levert u de auto weer in.


Informeer hier naar Operational Lease


EQUIPMENT LEASE

Uiteraard zijn er meer zaken in een onderneming waarvoor een financiering benodigd kan zijn. Bij Equipment Lease hebben we het vaak over andere zaken dan personen- en bedrijfsauto's tot 3500 kg.
Equipment Lease kan op verschillende manieren zijn ingericht, dit is ook een vorm van Financial Lease zijn. Het kan ook zomaar een maatwerkoplossing worden, als het bedrijfsmiddel hierom vraagt.


Informeer hier naar Operational Lease
Financiering aanvragen Private lease aanvragen Financial lease aanvragen Meer info? Bel (088) 828 0 828