mijnLease.nl mijnLease.nl

Informatie over onze dienstverlening

Dienstenwijzer

Informatie over onze dienstverlening

Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. 

Naam en adres

mijnLease.nl
Gevestigd aan de Herikstraat 52 te Ommen.

Telefoon: (088) 828 0 828

Website www.mijnlease.nl
Email info@mijnlease.nl

Registratie AFM

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer: 12041680.

Aard van dienstverlening

Ons kantoor heeft de vergunning om te adviseren en te bemiddelen in: consumptief krediet, hypothecair krediet, levensverzekeringen, elektronisch geld, spaar- en betaalrekeningen.

Klachten

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot:

KiFiD, Postbus 93257, 2509 AG Den Haag
Telefoon 0900-3552248
Website www.kifid.nl
Wij zijn aangesloten onder het nummer 300.15316

Adviesvrij

Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of hypotheekverstrekkers.

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders

Wij hebben een selectie gemaakt van aanbieders van financiële producten en verzekeringen waar wij die producten of verzekeringen onderbrengen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Wijze van beloning

Voor het advies en de bemiddeling bij Consumptief Krediet ontvangen wij provisie van de kredietverstrekker. Voor advies- en bemiddeling van overige financiële producten, waarover wij geen provisie ontvangen, betaalt u ons voor onze werkzaamheden. Dit zullen wij u altijd vooraf kenbaar maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Financiering aanvragen Private lease aanvragen Financial lease aanvragen Meer info? Bel (088) 828 0 828